De hele waarheid over MONO, welke vrouwen denken tijdens orale seks

Wat denken vrouwen tijdens pijpbeurt?

Ik droog in mijn mond. Je weet dat speeksel wordt gebruikt als natuurlijke smering. Draai uw ”sessie” niet om te martelen voor uw geliefde. Als je bang bent om haar gebrek te ervaren op het meest inopportune-moment, zeg dan eerst Caramel – je speekselklieren zullen beter verdienen.

O mijn God! En ik draaide het ijzer uit?! Als, tijdens orale seks, zijn huishoudelijke apparaten naar je geest, dan ben je helemaal niet geïnteresseerd in het proces of heeft het de hoogste mate van automatisme bereikt of bereikt. En dat, en de andere welsprekend getuigt van jou om iets te veranderen. Hoogstwaarschijnlijk seksuele partner.

Hoe het te bijten! Verberg je tanden. Lippen moeten gespannen en zo dicht mogelijk worden gehouden, alsof ze de letter ”y” zeggen. Vergeet het werk van de taal niet, hij zal het leuk vinden!

Ik doe alles goed? Besteed geen energie in twijfel, ontspan en ”de natuur inschakelen”. Gebruik je vrouwelijke intuïtie. Doe kleine pauzes, ongeveer 5-10 seconden, het zal de spieren van kamagra de mond enigszins ontspannen.

Mijn arme benen! Ik vraag me af of er een blauwe plek op de knieën zal zijn? En panty op panty’s? Als je meer comfortabele omstandigheden kunt betalen dan het Hozblock of Your Office, zet dan iets zachtjes onder je knieën: zijn trui is vrij geschikt. Als u het niet in ”veldomstandigheden” doet, hoeft u helemaal niet op de grond te zitten: maak een blowjob in bed zachter en handiger.

Wat is hij enorm! Wees niet bang. Gebruik de handen om de staaf te stimuleren, en het hoofd en het hoofdstel. Klem een ​​lid met palmen in en vul de ruimte met uw ”vurige ademhaling”. Zijn lid zal uw ijver en zorg voor elke centimeter waarderen.

Wat is zijn kleine / curve / plezier! Nu zal ik lachen. En je zou willen als hij lachte tijdens Cunnilingus? Neem beter emoties onder controle.

Hoe diep het kan kruipen? Natuurlijk is hij de dieper, hoe lekker meer. Diepe inleiding tot je mond lijkt misschien onaangenaam en veroorzaken zelfs een overheidsreflex. Ontspan de strikte en probeer haar niet te spannen. Je kunt de diepte van de penetratie beperken door de taal

Vacuum Penispompen Geniet Weer Van Uw Mannelijkheid

naar de bovenste hemel te verhogen. De lengte van het Midden-Oosten is 10-14 cm, de gemiddelde diepte van de mond is 7,5-9 cm, de invoerhoek met betrekking tot de keel is 90 graden. Daarom, voor zijn orgasme, haal het hoofd een beetje aan de zijkant, hiermee kunt u het lid volledig invoeren, en u zult in leven en gezond blijven.

Wanneer hij eindelijk eindigt?! Raden niet op het koffiedik. Wanneer je man klaar is om te eindigen, zal het hoofd van zijn pik enigszins toenemen, meer felle kleur. Op de punt van een of twee druppels preyaculatoire fluïdum kunnen verschijnen. De testikels kunnen ook toenemen en zullen strak strak zijn. Spieren van de dijen worden gespannen, ademhalen is frequent. Je favoriet kan een onvrijwillige beweging maken, je aanraken voor je nek of hoofd. Dit is een signaal, zodat u het tempo niet vertragen en doorgaat in dezelfde ader.

En ik kan niets omgaan? Als u bang bent voor infecties, is de hulp van de Venereologische Dispensary beter om vóór het proces te eisen.

Slikken of spuwen? Eerst, als je ”bij hem in het einde blijven”, geef hem dan de meest buitengewone sensaties en ”beroerte” zijn mannelijke ”I”. Ten tweede hebben de Noorse wetenschappers bewezen dat het slikken van herenspedium, een vrouw slimmer wordt en zijn geheugen verbetert. Ten derde zijn er prostaglandin-hormonen in sperma, die u zal helpen om oestrogeen te ontwikkelen, die het metabolisme zal verbeteren, zal de toestand van de huid bijdragen aan de toename in de borst. En ten slotte is sperma een hele multivitaminecomplex, het bevat bijna de hele tafel van Mendeleev.

Zoals hij wat ik doe? Hij zal je er zeker over vertellen. De frequentie en lengtegraad van dergelijke ”sessies” zijn gelijk aan de mate van zijn vreugde. Als je een zachtaardig, zacht, voorzichtig was met zijn ”waardigheid”, dan kan je niet twijfelen dat hij weer en opnieuw naar je liefdame mond zal terugkeren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.